Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Τα όργανα του VICTOR είναι ένα εμπορικό σήμα ανήκουν στην ηλεκτρονική Co.Ltd. Xi'an Beicheng (προηγούμενα όργανα του Victor) που ήταν το καθιερωμένο το 1980 s, ο VICTOR ειδικεύεται στην παραγωγή των οργάνων δοκιμής και ειδικά των ψηφιακών πολυμέτρων. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα αναλογικά και ψηφιακά πολύμετρα, τους σφιγκτήρας-μετρητές, τους διακριβωτές, τα megohmmeters, τα θερμόμετρα, τα ταχύμετρα, τους μετρητές δονήσεων, τους μετρητές Λουξεμβούργο, τις γεννήτριες λειτουργίας, τους μετρητές συχνότητας, τους παλμογράφους και άλλα ηλεκτρονικά δοκιμή και όργανα μέτρησης.

 

Παρέχουμε επίσης τα ηλεκτρονικά εργαλεία δοκιμής, τις λύσεις μέτρησης, τα περιβαλλοντικά προϊόντα και το ODM και τις υπηρεσίες cOem στους συγκεκριμένους πελάτες.

 

Όπως πριν, το εργοστάσιό μας (Co., ΕΠΕ υψηλής τεχνολογίας Shenzhen VICTOR) είναι στην πόλη Shenzhen, για να επεκτείνει την απαίτηση παραγωγής, κινηθήκαμε προς την πόλη Xi'an το 2013. Και έπειτα καταχωρήσαμε δύο νέα εμπορικά σήματα (YITENSEN και Ruoshui) στο έτος 2017 για την προώθηση των προϊόντων του VICTOR μας που εμπορεύονται στο εξωτερικό.

 

Με πάνω από 30 έτη, τα όργανα του VICTOR έχουν στραφεί στη μεγάλη έκταση της ηλεκτρικής δοκιμής και αναλύουν τα όργανα, είναι διάσημη ως έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και τους προμηθευτές των καινοτόμων, εργαλείων ποιοτικών φορητών δοκιμής, μέτρησης και επιθεώρησης στον κόσμο.

 

Σήμερα, έχουμε τους πράκτορες και τους αντιπροσώπους σε κάθε πόλη της Κίνας. Εν τω μεταξύ, μπαίνουμε επιτυχώς στην υπερπόντια αγορά σε πολλές χώρες. Προσπαθούμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις περισσότερες διακριτικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες.

 

Η ικανότητα κατασκευής μας

Τα όργανα του VICTOR σχεδιάζονται και κατασκευασμένος στο κατασκευαστικό κέντρο Xi'an μας Beicheng, ένας σύγχρονος, αυτοματοποιημένος, βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας παράγει το ψηφιακό πολύμετρο 10,000pcs/day, με το ποσοστό 99,6% περασμάτων. Με περισσότερους από 300 εξειδικευμένους εργάτες και 50 προσωπικό Ε&Α, το κατασκευαστικό κέντρο μας καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 30.000 τετραγωνικών μέτρων, φιαγμένο επάνω από: -8 χωρίς σκόνη εργαστήρια -5 πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής -12 σύνολα εξοπλισμών παραγωγής κατάστασης προόδου.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ο VICTOR είναι ένα διάσημο εμπορικό σήμα από το 1980 το s, το οποίο είναι ο πρώτος κατασκευαστής παράγει τα ψηφιακά πολύμετρα στην Κίνα.

 

Ο VICTOR ανήκει στη Co. υψηλής τεχνολογίας Shenzhen VICTOR, ΕΠΕ από το 1980 ως το 2003. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, το εργοστάσιο του Victor ήταν σε Shehzhen.

 

Οι πωλήσεις μας αυξάνονται μέρα με τη μέρα, προκειμένου να διευρύνουν τη γραμμή παραγωγής μας, εργοστάσιο του VICTOR (Co., ΕΠΕ ηλεκτρονικής Xi'an Beicheng) που κινείται προς την πόλη Xi'an το 2003, πού είναι ένας σύγχρονος, αυτοματοποιημένος, το βιομηχανικό πάρκο υψηλής τεχνολογίας, καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 30.000 τετραγωνικών μέτρων, φιαγμένο επάνω από: -8 χωρίς σκόνη εργαστήρια -5 πλήρως αυτόματες γραμμές παραγωγής -12 σύνολα εξοπλισμών παραγωγής κατάστασης προόδου, με το προσωπικό Ε&Α περισσότερο από 500pcs εργαζομένων και 50pcs.

 

Με πάνω από 30 έτη, τα nstruments του VICTOR έχουν στραφεί στη μεγάλη έκταση της ηλεκτρικής δοκιμής και αναλύουν τα όργανα, είναι διάσημη ως έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και τους προμηθευτές των καινοτόμων, εργαλείων ποιοτικών φορητών δοκιμής, μέτρησης και επιθεώρησης στον κόσμο.

 

Ενισχύσαμε επίσης το σύστημα cErp για τα όλα προϊόντα μας στην ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων ελέγχου. Τυποποιήσαμε επίσης τα συστήματά μας διαχείρισης και ποιότητας, λαμβάνοντας ISO9001-2015 και ISO13485: 2016, ασφάλειες προτύπου IEC CE (EMC και LVD), Rohs 2011/65/EU, IEC 62321-3, κ.λπ.

 

Η υπερπόντιοι συνεργασία και οι διανομείς μας βρίσκονται κυρίως στην Ευρώπη (ειδικά Germally και Πολωνία), τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Βραζιλία, την κορεατική Ινδία, τη Νότια Αφρική και τη Ρωσία.

XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Victor

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500

Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1980

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Contact us: E-mail: maywang@china-victor.com

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα XI'AN BEICHENG ELECTRONICS CO.,LTD Πιστοποιήσεις